Αρχική

Καλώς ήρθατε στις Εποχές του Νικόλα

Η Κεφαλονιά αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας καθώς συνδυάζει την παράδοση και την ομορφιά του τοπίου με την οργανωμένη τουριστική υποδομή, στοιχεία που την έχουν αναδείξει σε σημαντικό πόλο έλξης παραθεριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Αγ. Ευφημία είναι ένα γραφικό τουριστικό λιμανάκι, γνωστό αγκυροβόλιο για τους ιστιοπλόους, που συνδυάζει τόσο τον παραδοσιακό όσο και τον κοσμοπολίτικο αέρα των Επτανήσων. Επίνειο δε, μεταξύ δύο βουνών (Αγία Δυνατή και Καλόν Όρος), το χωριό είναι αγκαλιασμένο και από το πράσινο χρώμα της πλούσιας βλάστησης.
Στο Βόρειο-Ανατολικό τμήμα της Κεφαλονιάς, στον απάνεμο κόλπο της Αγίας Ευφημίας, βρίσκονται "Οι Εποχές του Νικόλα", μόλις 120 μέτρα από τη θάλασσα.
"Οι Εποχές του Νικόλα" είναι μία μικρή νεόδμητη μονάδα επιπλωμένων διαμερισμάτων (Studios), κατασκευασμένη με γνώμονα την εναρμόνιση με το περιβάλλον και την διατήρηση της αρχιτεκτονικής παράδοσης στο χωριό της Αγίας Ευφημίας.

 

Sunday the 26th. αρ. αδείας λειτουργίας ΕΟΤ: 08.30.Κ.12.3Κ.08043.00.00 | Τηλ. επικοινωνίας 26740 61150 (Μαρία Δακορόνια)
Joomla template freaks